Boek & Tijdschrift

Doe mee aan leuke acties, enquetes en prijsvragen of shop bij bekende webwinkels en ontvang voor dit alles een vergoeding. We proberen regelmatig nieuwe acties toe te voegen waarmee je snel geld kunt verdienen. Bij sommige acties krijg je direct je vergoeding, maar bepaalde adverteerders willen eerst je deelname controleren. In het uiterste geval is de wachttijd ca. 6 weken.

Klantenwaardering:
(137 beoordelingen)

Bol.com

Bol.com is het bekendste online warenhuis van Nederland. Bekend geworden met boeken maar inmiddels kun je er ook elektronica, computers en telefoons kopen! Nu met extra korting via SpaarBron.

Lees meer Naar shop
Cashback tot:2%
Klantenwaardering:
(3 beoordelingen)

123tijdschrift

123tijdschrift heeft meer dan 400 titels aan tijdschriften in het assortiment. Hiermee is het de grootste onlinekiosk van Nederland. Bestel nu je proefabonnementen met extra korting via SpaarBron.

Lees meer Naar shop
Cashback tot:7,5%
Klantenwaardering:
(4 beoordelingen)

Nationale Tijdschriftenbon

Geef een tijdschrift, magazine of dagblad kado in de vorm van een Nationale tijdschriftenbon. Bij Nationale tijdschriftenbon kun je online een kadobon bestellen met een waarde naar keuze. Ook leuk om te geven als kado!

Lees meer Naar shop
Korting: 5%
Klantenwaardering:
(56 beoordelingen)

Aliexpress

AliExpress is een bekende online webshop die van alles verkoopt! AliExpress is in meer dan 200 landen actief! Zij bieden meer dan 100 miljoen producten aan tegen de laagste prijzen. Shop via SpaarBron en ontvang extra korting!

Lees meer Naar shop
Korting: 1,5%