Shop met korting bij 500 webwinkels!

Auto & Motor

AliExpress is een bekende online webshop die van alles verkoopt! AliExpress is in meer dan 200 landen actief! Zij bieden meer dan 100 miljoen producten aan tegen de laagste prijzen. Shop via SpaarBron en ontvang extra korting!

OHRA is de wel bekende verzekeringsmaatschappij en heeft inmiddels ongeveer 550.000 verzekerden. De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag online afsluitbaar.

Zelf.nl is onderdeel van SNS Reaal en biedt voordelige verzekeringen aan. Van Autoverzekeringen tot Uitvaartverzekeringen. Bespaar nu op je verzekeringskosten en sluit af via SpaarBron!

Bricken is het starten en stoppen van de parkeertijd met je mobiele telefoon. Voorkom parkeerboetes en betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd. Je brickt op straat in meer dan 140 steden in Nederland!

Autoonderdelen-direct.nl is dé website voor auto-onderdelen en auto-accessoires. In het brede assortiment met meer dan 300.000 producten vind je zeker het passende onderdeel voor het voertuig. Nu met Spaarbron korting!

Centraal Beheer staat bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Direct contact en goede service staat bij Centraal Beheer centraal! Voorheen bekend als Centraal Beheer Achmea

Het meest bekende navigatiemerk TomTom verkoopt zelf zijn producten in de webshop en nu ook de nieuwe action cam! Koop nu ook producten van dit wereldberoemde merk in de TomTom webshop. Shop via Spaarbron met korting!

Expedia is een van de grootste reisorganisaties wereldwijd. Ook in Nederland worden ze steeds bekender. Bij Expedia is het mogelijk om hotels, vliegtickets, pakketreizen en auto's te huren.

CarDelMar is een jonge speler op de autohuurmarkt. CarDelMar kan huurauto's leveren die 30% goedkoper zijn dan de bestaande maatschappijen. Een reden hiervan is dat de all-in prijzen bij CalDerMar ook echt all-in zijn.

ANWB is bekend om de service die zij verlenen bij autopech in binnen- en buitenland. ANWB zorgt ervoor dat je je reis onbezorgd kan voortzetten. Word nu lid van de ANWB via SpaarBron en krijg extra korting!

Route Mobiel is bekend van de pechhulp in Nederland en Europa. Naast deze service biedt Route Mobiel ook verzekeringen aan. Sluit nu af via SpaarBron met extra korting!

Schipholtickets.nl is een onafhankelijk vliegticket aanbieder! Zij beschikken over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen zeer lage prijzen. Boek nu vis SpaarBron en ontvang extra korting!

Als autoriteit in de autowereld weet AutoWeek hoe belangrijk een auto voor u is. Het regelen van de autoverzekering is dan vaak iets minder aantrekkelijk, maar daardoor niet minder belangrijk.

Bent u op zoek naar een goedkope huurauto, dan bent u bij HAPPYCAR aan het goede adres. HAPPYCAR is namelijk een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Nu huurt u een auto met Spaarbron korting!

Parkyourcar is een marktplaats tussen aanbieders van parkeerplaatsen en parkeerders. Gebruikers verdienen geld met parkeren: zij delen Parkeerplaatsen die (tijdelijk) niet gebruikt worden met elkaar.