Shop met korting bij 500 webwinkels!

Financieel

NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier in de Nederlandse markt. Transparantie voordeel en service zijn de steekwoorden de Nederlandse Energie Maatschappij.

OHRA is de wel bekende verzekeringsmaatschappij en heeft inmiddels ongeveer 550.000 verzekerden. De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag online afsluitbaar.

Nuon is een van de bekendste energieleveranciers van Nederland. Nuon heeft ongeveer 2,8 miljoen klanten. Nuon levert naast energie en gas ook vele andere producten. Stap nu over op Nuon en krijg extra SpaarBron korting!

EnergieDirect wil dat mensen niet meer teveel betalen voor energie. Mocht blijken dat energie toch ergens goedkoper is dan betaald Energie:Direct het verschil terug + 50% extra. Je zit ook niet vast aan een contract en kan opzeggen wanneer je wil

Zelf.nl is onderdeel van SNS Reaal en biedt voordelige verzekeringen aan. Van Autoverzekeringen tot Uitvaartverzekeringen. Bespaar nu op je verzekeringskosten en sluit af via SpaarBron!

Bij Yarden kan je voordelig en gemakkelijk online je uitvaartverzekering afsluiten. Sluit vandaag nog af en ontvang via SpaarBron extra korting!

Met UnitedConsumers kun je met hoge kortingen tanken, stroom, aardgas of GSM-abonnemen en verzekeringen krijgen. Je kan per jaar wel tot 450euro besparen. Aanmelden bij United Consumers en gratis en biedt vele voordelen.

nowGo is een nieuwe online verzekeraar. nowGo biedt je simpele digitale oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment. Waar je ook bent.

Oxxio is de vierde energieleverancier van Nederland en levert groene stroom en gas tegen goedkope tarieven.

Vergeljk op Independer.nl alle zorgvezekeringen en bekijk welke voor jou het voordeligste is. Vraag aan via SpaarBron en profiteer van extra korting!

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten en bedrijven. Een groot deel van de energie die Essent levert, produceren zij zelf.

Centraal Beheer staat bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Direct contact en goede service staat bij Centraal Beheer centraal! Voorheen bekend als Centraal Beheer Achmea

Knab. de jonge online bank die het graag net even anders doet. Na ruim 4 jaar beginnen ze de startupfase te ontgroeien, maar klantvriendelijkheid en innovatie blijven de belangrijkste speerpunten voor deze bank.

Regel uw vaste lasten - zoals energie, internet, tv & bellen via de Vastelastenbond met collectieve korting. U kan ook uw verzekeringen, isolatie en zonnepanelen gemakkelijk, snel én voordelig via de Vastelastenbond regelen!

Powerpeers brengt mensen samen die energie willen delen of juist schone energie zoeken. Het Powerpeers-platform koppelt met slimme technologie vragers en aanbieders van schone energie aan elkaar.