Shop met korting bij 500 webwinkels!

Financieel

Nuon is een van de bekendste energieleveranciers van Nederland. Nuon heeft ongeveer 2,8 miljoen klanten. Nuon levert naast energie en gas ook vele andere producten. Stap nu over op Nuon en krijg extra SpaarBron korting!

OHRA is de wel bekende verzekeringsmaatschappij en heeft inmiddels ongeveer 550.000 verzekerden. De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag online afsluitbaar.

EnergieDirect wil dat mensen niet meer teveel betalen voor energie. Mocht blijken dat energie toch ergens goedkoper is dan betaald Energie:Direct het verschil terug + 50% extra. Je zit ook niet vast aan een contract en kan opzeggen wanneer je wil

NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier in de Nederlandse markt. Transparantie voordeel en service zijn de steekwoorden de Nederlandse Energie Maatschappij.

Zelf.nl is onderdeel van SNS Reaal en biedt voordelige verzekeringen aan. Van Autoverzekeringen tot Uitvaartverzekeringen. Bespaar nu op je verzekeringskosten en sluit af via SpaarBron!

Met UnitedConsumers kun je met hoge kortingen tanken, stroom, aardgas of GSM-abonnemen en verzekeringen krijgen. Je kan per jaar wel tot 450euro besparen. Aanmelden bij United Consumers en gratis en biedt vele voordelen.

Bij Yarden kan je voordelig en gemakkelijk online je uitvaartverzekering afsluiten. Sluit vandaag nog af en ontvang via SpaarBron extra korting!

Oxxio is de vierde energieleverancier van Nederland en levert groene stroom en gas tegen goedkope tarieven.

Vergeljk op Independer.nl alle zorgvezekeringen en bekijk welke voor jou het voordeligste is. Vraag aan via SpaarBron en profiteer van extra korting!

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten en bedrijven. Een groot deel van de energie die Essent levert, produceren zij zelf.

Centraal Beheer staat bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Direct contact en goede service staat bij Centraal Beheer centraal! Voorheen bekend als Centraal Beheer Achmea

Van onderlinge regionale verzekeraar tot nationaal actieve direct writer. Dat is, in een notendop, het verhaal van FBTO. Sluit nu een verzekering af via SpaarBron en ontvang extra korting!

ENGIE is de energieleverancier waar een uitstekende service heel gewoon is. ENGIE doet wat we beloven en zijn altijd goed bereikbaar. Je wordt snel geholpen door onze deskundige medewerkers. Engie produceert eigen energie!

Easyswitch is een vergelijkingswebsite voor onder andere Energie en Verzekeringen! Vergelijk eenvoudig de huidige leverancier met alle andere beschikbaar op je postcode! Stap je over dan krijg je van Spaarbron Cashback!

ANWB is bekend om de service die zij verlenen bij autopech in binnen- en buitenland. ANWB zorgt ervoor dat je je reis onbezorgd kan voortzetten. Word nu lid van de ANWB via SpaarBron en krijg extra korting!