Shop met korting bij 500 webwinkels!

Zorgverzekering 2018 (TIP!)

Stap over naar een nieuwe zorgverzekeraar in 2018 en ontvang Cashback of Punten in je SpaarBron account!

OHRA is de wel bekende verzekeringsmaatschappij en heeft inmiddels ongeveer 550.000 verzekerden. De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag online afsluitbaar.

Een uitstekende zorgverzekering met de hoogste korting. Dat is wat wij u bieden. In 2018 krijgt u 10% korting op uw VGZ basisverzekering. Kijk snel wat uw voordeel is!

Een slimme zorgverzekering beweegt met je mee! Premie 2018: €107,83

Met de Delta Lloyd Zorgverzekering heeft u regie over de beste zorg:

CZ

Bij CZ geloven we dat zorg verzekeren meer is dan nota's vergoeden. Als er iets gebeurt, kunt u op CZ rekenen. CZ biedt naast ruime keuze in zorgverzekeringen, ook de beste persoonlijke service.

CZdirect: zorg eenvoudig geregeld

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.

Besured werkt snel, efficiënt en koopt collectief in voor ruim 130.000 studenten en young professionals.
Hierdoor blijven onze kosten laag en daarmee ook jouw premie.

Bij Promovendum heeft u altijd toegang tot de beste zorg. U kiest zelf uw apotheek, huisarts of tandarts, en u kunt bij de beste ziekenhuizen terecht.

Er mag ook dit jaar helaas niets vergoed worden voor Anderzorg. Echter willen wij hem toch graag in het overzicht meenemen.

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Eén keer per jaar (op 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Independer helpt je in een paar minuten de beste en goedkoopste zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen!

De Friesland heeft ruim 600.000 verzekerden in Nederland. Klanten kiezen voor ons vanwege de uitgebreide vergoedingen en onze uitstekende klantenservice. Daarom bent u bij De Friesland verzekerd van de beste zorg.

Zowel bij vertrouwen als bij loyaliteit scoort Pro Life de hoogste scores. De christelijke waarden geven ons een duidelijke andere uitstraling ten opzichte van de andere zorgverzekeraars. Klanten zien deze waarden als de belangrijkste reden om Pro Life aan te bevelen bij familie, kennissen en vrienden.